Så här funkar det
1. Skapa resa & bjud in
Sätt namn och datum, och koppla din molnlagring som gemensam lagring. Bjud in resekompisarna via mejl eller länk.
2. Resan tar slut
När resan är över får alla en notis. Var och en väljer vilka bilder som ska delas till det gemensamma molnet.
3. Ladda ner allas bilder
I det gemensamma albumet på ditt moln kan alla ladda ner varandras bilder – utom sina egna, dem har man redan.